Finom lehet, kipróbálom
kb 3kg bőrös sertés borda
2 fej hagyma só ,bors majoranna,kakukkfű, ízlés szerint
1 liter sör
víz
Veszek egy zárható fedelű műanyag tálat.(nagyot)A húst egy-két nappal a sütés előtt bepácolom sóval és 2 fej hagymával majd felöntöm a sörrel ,úgy,hogy ellepje.
Majd mielőtt sütném még besózom és fűszerezem kakukkfűval,majorannával .A hagymás sört kiöntöm.
A húst beleteszem egy tepsibe és kb.fél liter vizet teszek rá.Sem olajat sem zsírt nem adok hozzá,majd letakarom,és megpárolom a sütőben,Ha puha a hús akkor ropogósra pirosra sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.