lilahagyma: 16 dkg
paradicsom:16 dkg
uborka:16 dkg
zöIdpaprika:16 dkg
feta sajt: 16 dkg
olivaolaj: 1 dl
só: csipetnyi
A megtisztított zöldségeket kockára vágjuk, kevés olivaolajjal összekeverjük, majd tálalás előtt a tetejére kockára vágva vaqy reszelten a fetasajtot helyezzük arányosan elosztva.
Ez a kiváIó saláta bármely rostonsült finom kisérője vaqy előéteI lehet.
Tálalásig hűtőben tároljuk, ha van lehetőség akkor 10 órával előbb készítsük el a salátát tálalás előtt. Az a jó, ha egy kicsit összeérik a saláta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.