Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Sonkával és sajttal toltott karaj

felvitel dátuma: 2012-07-17 13:00:49       mai nézettség: 1       nézettség: 2886
részletes recept
Sonkával és sajttal toltott karaj
Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet kiklopfolt disznóhús vagyis karaj

4 szelet sonka

4 db tomlos sajt (Medvesajt a legjobb)

, bors

a panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A kiklopfolt hússzeletekre 1-1 sonkát fektetunk, rátesszuk a hosszában kettévágott tomlos sajtot és a hússzeletek egyik felét ráborítjuk. Így osszeragadnak és nem kell bele fogpiszkáló, hogy osszetartsa oket. Klasszikus módon bepanírozzuk a toltott hússzeleteket: eloszor lisztbe, majd tojásba, végul zsemlemorzsában megforgatjuk. Egy edényben olajat melegítunk és a forró olajban megsutjuk a toltott hússzeleteket.

Bármilyen koret jól illik hozzá. Kínálhatunk mellé salátát is.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*