4 szelet kiklopfolt disznóhús vagyis karaj
4 szelet sonka
4 db tomlos sajt (Medvesajt a legjobb)
só, bors
a panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
A kiklopfolt hússzeletekre 1-1 sonkát fektetunk, rátesszuk a hosszában kettévágott tomlos sajtot és a hússzeletek egyik felét ráborítjuk. Így osszeragadnak és nem kell bele fogpiszkáló, hogy osszetartsa oket. Klasszikus módon bepanírozzuk a toltott hússzeleteket: eloszor lisztbe, majd tojásba, végul zsemlemorzsában megforgatjuk. Egy edényben olajat melegítunk és a forró olajban megsutjuk a toltott hússzeleteket.
Bármilyen koret jól illik hozzá. Kínálhatunk mellé salátát is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.