Hozzávalók:
4 kisebb cukkini
20 dkg sonka
1 pohár tejföl
1 kukoricakonzerv
50 g reszelt sajt
3 gerezd fokhagyma
ketchup
só, bors
A megmosott cukkiniket hosszában vágjuk fel, távolítsuk el a puha, magos részt. Sós,vegetás vízben 3 perc alatt pároljuk meg, majd vegyük ki és hagyjuk lecsepegni.
Tegyük egy zsiradékkal kikent tűzálló tálba a cukkiniket, a belsejüket pedig kenjük meg zúzott fokhagyma és só keverékével. A sonkát kockázzuk fel, keverjük össze a kukoricával, majd ízesítsük sóval, borssal, és adjuk hozzá a reszelt sajtot is.
A cukkiniket csepegtessük le ketchuppal, töltsük meg a sonkás keverékkel, és öntsük le a tejföllel. Előmelegített sütőben süssük kb. 20 percig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.