40 dkg trappista sajt
4 szelet sonka vagy 8 szelet bacon
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A sajtot kb 4-5 mm vastag szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Két szelet sajt közé teszünk egy szelet sonkát /ha nagyon vékony, akkor kettőt vagy két szelet bacont/ és a szokott módon bepanírozzuk, csak most duplán. Liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa. Így a sajt nem folyik ki olyan könnyen. Bő olajban kisütjük. Tálalásnál tetszőleges köretet és tartármártást adhatunk hozzá.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.