Nagyon jól néz ki!!:))
A fűszerek Toldi Fűszertermékekből:
A tésztát bő forrásban lévő sós, olajos vízben felteszem főni, a szokásos módon megfőzöm, leszűröm, félreteszem.
A vajon megpirítom üvegesre a hagymát, hozzáadom a fokhagymát és a gombát, majd kb. 5 percig sütöm. Aztán kb. 2-2,5 dl vizet adok hozzá, a reszelt sajtot (vagy sajtszósz port) kevergetem, amíg a sajt felolvad. Hozzáadom a sárgarépát és cukkinit amit előzőleg durvára reszeltem, ízesítem só, bors, kakukkfűvel és még 5 percig főzöm. A végén a felkockázott vagy csíkozott sonkát/sonkaszalámit a tésztával együtt a zöldséghez adom. Felmelegítem és a végén sajtot szórhatunk rá. Vegetáriánusok őrölt napraforgómagot keverhetnek bele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.