Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Sonkás-olajbogyós Empanadilla

felvitel dátuma: 2014-02-09 17:34:47       mai nézettség: 1       nézettség: 952
részletes recept
Sonkás-olajbogyós Empanadilla
Hozzávalók 4 személyre:

Leveles tészta
2 db felaprított kemény tojás
4 dkg apróra vágott zöld olíva bogyó
10 dkg apróra vágott sonka
3-5 dkg reszelt sajt
1 tojássárgája

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 220 °-ra

Összekeverjük a tojást,a sonkát,az olajbogyót,a reszelt sajtot.

A tésztából 10 cm-es köröket vágunk és egy kiskanálnyi tölteléket teszünk a kör egyik felébe.

A másik felét ráhajtjuk és alaposan összenyomkodjuk.Sütőpapíros tepsibe egymástól 2 cm-re tesszük a batyukat és megkenjük a tojássárgával.
15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Szakács: Ildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*