Megint egy gusztusos étel Pumukli konyhájából! :) Csurog a nyálam rendesen! :D
50 dkg makaróni
40 dkg gomba
10 dkg bacon szalonna
20 dkg sonka
1 fej vöröshagyma
20 dkg reszelt trappista sajt
só
őrölt fehér bors
3 dl tejszín
Előkészítés:A bacont és a sonkát vékony csíkokra vágjuk.A gombát megmossuk,felszeleteljük.A hagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:A tésztát sós vízben kifőzzük,leöblítjük.A bacont kiolvasztjuk,megdinszteljük rajta a hagymát.Rátesszük a sonkát és 4-5 percig pirítjuk.Hozzáadjuk a gombát,sózzuk,borsozzuk,10-15 percig pároljuk.Ráöntjük a tejszínt és 2-3 percig forraljuk.
A tésztát a gombás-sonkás mártással tálaljuk,a tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.