40 dkg sonka
1 fej vöröshagyma
kevés ola
só
bors
oregánó
petrezselyemzöld
kisdoboz tejföl
1 csomag fodroskocka
1.
A tésztát bő sós vìzben megfőzzük.
2.
Közben a vöröshagymát apróra daraboljuk, és egy serpenyőben megpirítjuk.
A sonkát kockákra vágva hozzáadjuk a hagymához, és addig sütjük, míg megpirul.
3.
Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés oregánóval és a felaprìtott petrezselyemmel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.