Piskóta::4db tojás
4 e.k liszt
4 e.k cukor1cs sütőpor,
Barna piskótához:
4 tojás
3 e.k liszt
1 e.k kakaó
4 e.k cukor, 1cs sütőpor
A vaníliás pudinghoz:
1 cs vaníliás pudingpor
4 dl tej, ízlés szerint cukor,
A csokoládés pudinghoz:
1 cs csokoládés pudingpor
4 dl tej
ízlés szerint cukor
A tetejére:
3dl cukrászhab,
2 cs vaníliás cukor
Máz..
3 e.k cukor
2 e.k kakaópor
Hagyományos módon piskótát sütünk, egy a sárgát és egy barnát. A pudingokat a csomagolásán lévő leírás szerint elkészítjük. A kakaós piskótára rákenjük a vaníliás pudingot. Erre a sárga tészta és a csokoládépuding. A cukrászhabot a vaníliás cukorral keményre felverjük, a sütemény tetejére kenjük. Az öntethez a kakaót a cukorral és 2 kanál vízzel felolvasztani és rácsurgatni a habra és , ha ez is megvan akkor egy éjszakára hűtőbe tenni és másnap szeletelni.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.