Tészta: - 3 tojás - 3 evk. Cukor - késhegynyi szódabikarbóna - 2 evk. Cicás kakaópor Krém: - 4 dl Alpro mandulás tej - 1 cs. Vaníliás pudingpor - 1 cs. Vaníliás cukor - 3 evk. Meggle decor hab - rumaroma - 2 evk. Cicás kakaópor Tetejére: - Meggle decor hab - darált dió
Recept: Tészta: -3 tojássárgát, 3 evk. cukorral kikeverünk, rakunk bele egy késhegynyi szódabikarbónát és 3 evk. Schär B lisztet, majd hozzá adjuk a felvert 3 tojás fehérje kemény habját és sütőpapírral bélelt tepsibe raktam felét a másik feléhez kevertem 2 evk. cicás kakaóport és a másik tetejére rajtam majd óvatosan össze kevertem, hogy márcányos legyen! 160 fokon kb 30 perc sütés! Krém : - 4 dl Alpro mandulás-kókuszos tejben megfőztem 1 csomag vaníliás pudingport + 1 vaníliás cukrot, miután kihűlt bele kevertem 2 evk. cukrot és 3 evk. felvert Decor habot. A krém felét a kihült tészta tetejére kentem majd a krém másik felébe bele kevertem 2 evk. kakaó port + 2 evk. felvert Decor habot és ízlés szerint rum aromát és ezt rákentem a vaníliás krém tetejére. Majd erre ment a felvert Decor hab és darált dióval megszórtam!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.