60dkg sertés darált hús
1 fej vörös hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 csokor metélő hagyma
1 csokor újhagyma
1 tk piros paprika
1 kávés kanál őrölt bors
pici só
1 tojás
2 db zsemle
vaj
1 kis dobozos vagdalt hús
Először minden hagymát apróra vágok .
A Fasírthoz a darált húst a pici borsot ,sót 1 tojást ,piros paprikát ,és a különféle hagymákat a vízben beáztatott kinyomkodott 2 zsemlét és 1 kis doboz konzerv vagdalt húst összevegyítem és jól összegyúrom ,majd vajjal kikent őzgerinc formában sütöm meg .Egy órát sütöm és a sütés vége felé kifordítom egy sütőpapírra hogy ropogós legyen a másik oldala is.
Nagyon jó ízvilág a sokféle hagymával
Hozzá köretként javasolok krumplipürét ,de főzelékekhez is nagyon finom .
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.