isteni volt
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
1 cs.snidling
1 db tömlős krémsajt /200g/
15 dkg sonka
só
őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal.Ízesítjük sóval és borssal.A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban,közepes hőfokon kisütjük.
Szalma burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá.:)))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.