Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Snidlinges sonkás krémsajttal töltött borda

felvitel dátuma: 2012-07-14 13:39:18       mai nézettség: 2       nézettség: 5865
részletes recept
Snidlinges sonkás krémsajttal töltött borda
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagyobb szelet karaj csont nélkül

1 cs.snidling

1 db tömlős krémsajt  /200g/

15 dkg sonka

őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.

Elkészítés:Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal.Ízesítjük sóval és borssal.A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban,közepes hőfokon kisütjük.

Szalma burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

étvágyat kívánok hozzá.:)))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 vera57 2012 december 13

isteni volt

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*