ÁÁÁ köszönöm de véletlen töröltem a hozzászólást :(
Piskótához:
8 tojás
8 evőkanál liszt
8 evőkanál cukor
fél sütőpor
Krémhez:
20 dkg kristálycukor
5 dkg kakaópor
2 tojás sárgája
1 dl tej
1 cs vaniliás cukor
25 dkg margarin
Tetejére nyújtható fondant
Szokásos piskótát sütünk,ha kihült 3 felé vágjuk.
Krém: 20 dkg cukorból, 5 dkg kakaóból, 2 db tojássárgájából, 1 dl tejből 1 csomag vaníliás cukorral krémet főzök, majd ha kihűlt, akkor a 25 dkg margarinnal összekeverem jó habosra. Ezzel töltjük meg a lapokat a tetejét,oldalát is.
Tetejét sárgára színezett nyújtható fondantal beboritjuk és arcot is csinálunk neki feketére és pirosra színezett fontantból.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.