burgonya 4 db., lebbencstészta (házi) két marék, füstölt szalonna 0,10, házi kolbász (füstölt) 0,20, 1 fej hagyma, só, bors, paprika.
A szalonna felét megpirítom hagymával, majd a kolbásszal. felöntöm kevés vízzel, majd lassan főzöm. Közben a szalonna másik felére ráaprítom a lebbencset, pirítom, majd a félig-főtt krumplira teszem. Kevés vizet utánatöltök, amnnyi éppen ellepi. Nem keverem! Amikor készen van, egyszer átkeverem, majd trálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.