Ezt a tudást nem tudom eléggé megköszönni. Gyermek korom óta keresem, mert Édesapám elvitte a sírba. Hálás köszönet érte.
szalonna 0,10, hagma 1 nagy fej, lebbencs tészta 1/2 kg., burgonya 1 kg., paradicsom 1, paprika 1, fűszerek ízlés szerint: só, bors, piros paprika (por)
Slambuc bográcsban: szalonnát pirítok, kiszedem, a zsírjában lebbencstésztát pirítok, kiszedem, végül hagymát pirítok, vízzel felengedem,kockára vágott krumplit teszek bele, félfövésben hozzáadom a lebbencstésztát, fűszerezem: só, bors, piros paprika (por), 1 paradicsom, 1 paprika. Lassú tűzön főzöm, mikor már kevés víz van alatta lassan kevergetem (van, amikor forgatom legalább 30-szor), mikor kész, a pirított szalonnát a tetejére szórom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.