1,5kg sertéscomb,5evkanál zsír,sertéssült füszer,só,3-4dl viz,fokhagyma,fél fej vöröshagyma.A körethez 1,5kg burgonya,só,egy csokor petrezselyemzöld,két evkanál olaj. Toldifüszer termékek. www.toldifüszer.hu
A húst megmosom egészben hagyom és a füszerkeveréket egy kanál olajjal elkeverem és bekenem vele a húst.Állni hagyom 1 órát.Ezt előző nap is meg lehet csinálni,folpakba csomagolni éspihen egy éjszakát a hütőben./A bepácolt húst lábasba teszem ráőntöm a vizet,beledobom a vöröshagymát és 2-3 gerezd fokhagymát és fedő alatt 1 órát lassan párolom.Amikor puha leveszem a fedőt a vizet elpárologtatom és a húst kiemelem ,felszeletelem,a zsirt a lábasba teszem és felmelegítem,ráteszem a felszeletelt húsokat és fedő nélkül lassan lepiritom.Tálra szedem,szaftját leszűröm,egy kicsi vizzel beforralom és a húsokra öntöm.Ezt lehet tálaláskor is.A burgonyát meghámozom,kockázom,sósvizben megfőzöm és a felapritott petrezselymet olajon megfuttatom és a leszürt burgonyát hozzákeverem,ha kell megsózom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.