40 dkg sertéscomb felkockázva
fél fej vöröshagyma apróra vágva
1-1 nagyobb szál sárga és fehérrépa
zellerzöld
petrezselyem apritva
1 gerezd fokhagyma, só, bors
1 kv kanál pirospaprika
1 darabka zöldpaprika
egy szelet paradicsom
1 újjnyi szelet karalábé felkockázva
2 ev kanál olaj
Levesbetét:
1 tojásból 4-5 ev kanál lisztből, sóval nokedlit szaggatok a kész levesbe.
Füszerek:Toldifűszer termékek. www.toldifuszer.hu
Az olajon megfuttatom a felkockázott és megmosott húst, rádobom a darabolt zöldségeket, kicsit párolom és hozzáadom az apróra vágott hagymát, ezzel is sütöm pár percig, megszórom a füszerpaprikával, hozzádobom a zellerzöldet felengedem 2 l vizzel, só, bors, paradicsom és paprika izesítésnek megy bele még.
Kb másfél óráig csendesen főzöm.
Készitek 1 tojásból 4-5 ev. kanál liszből, sóval egy kis nokedlit, amit ha kész a leves apró lyukú szaggatón átnyomok, egyet forralok rajta és megszórom vágott petrezselyemmel.
Jöhet a tálalás.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.