Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Sertésragú leves

felvitel dátuma: 2011-09-11 17:39:39       mai nézettség: 1       nézettség: 2599
részletes recept
Sertésragú leves
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg sertéscomb felkockázva
fél fej vöröshagyma apróra vágva
1-1 nagyobb szál sárga és fehérrépa
zellerzöld
petrezselyem apritva
1 gerezd fokhagyma, , bors
1 kv kanál pirospaprika
1 darabka zöldpaprika
egy szelet paradicsom
1 újjnyi szelet karalábé felkockázva
2 ev kanál olaj

Levesbetét:
tojásból 4-5 ev kanál lisztből, sóval nokedlit szaggatok a kész levesbe.

Füszerek:Toldifűszer termékekwww.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 25 perc


Főzési idő: 80 perc
Elkészítés:

Az olajon megfuttatom a felkockázott és megmosott húst, rádobom a darabolt zöldségeket, kicsit párolom és hozzáadom az apróra vágott hagymát, ezzel is sütöm pár percigmegszórom a füszerpaprikával, hozzádobom a zellerzöldet felengedem 2 l vizzel, , bors, paradicsom és paprika izesítésnek megy bele még.
Kb másfél óráig csendesen főzöm.
Készitek 1 tojásból 4-5 ev. kanál liszből, sóval egy kis nokedlit, amit ha kész a leves apró lyukú szaggatón átnyomok, egyet forralok rajta és megszórom vágott petrezselyemmel.
Jöhet a tálalás.

Szakács: Márta


Film link: http://www.receptlap.hu/edit_recept?edit=1&id=4154

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*