Hozzávalók:
60-70 kg sertéslapocka/comb
2 ek. olaj/zsír
1 db vöröshagyma
1 ek.pirospaprika
1 ek só
1/2 ek. őrölt bors
1 gerezd fokhagyma
1 ek.natúr szárított zöldségkeverék
1/2 zöldpaprika
2 koktélparadicsom
1kk. őrölt kömény
1 kisebb babérlevél
3 dl víz
Köret:
1/2 kg csőtészta sós vízben kifőzve
Elkészítés:
Mindent készítsünk elő,mossuk meg a húst,vágjuk kockára, tisztítsuk meg a hagymákat.
Az olajon a kockára vágott vöröshagymát pirítsuk meg,a megmosott,lecsorgatott húst tegyük bele és ezzel is pirítsuk egy kevés ideig.
Adjuk hozzá a pirospaprikát és az összes többi hozzávalót,majd kb.3 dl vízzel öntsük fel és takarék lángon főzzük puhára,ha szükséges pótoljuk a vizet.
Főtt csőtésztával,csemegeuborkával tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.