A tofut kettévágjuk, hogy fele akkora magas legyen, és 15 percre két tányér, valamint bő papir közé helyezzük, igy kijön belőle a felesleges viz.
Azután még kettévágjuk úgy, hogy összesen 4 hasábunk legyen, és sózzuk,borsozzunk őket.
A sertéshúsokat 4 részben kiteritjük, sózzuk borsozzuk, ráteritjük a shisoleveleket, egy-egy hasáb tofut, meghintjük egy kevés liszttel, és feltekerjük.
A szélei se látszódjanak ki.
Belemártjuk liszt, tojás és zsemlemorzsa keverékébe, és nem túl forró olajban pirosra sütjük.
Ha túl forró az olaj, akkor csak megpirul a külseje, de nem sül át rendesen.
Rácsra szedjük, és tálaljuk.
Jó étvágyat kivánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.