Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Sertéshúsba tekert tofu kirántva

felvitel dátuma: 2011-04-28 10:03:44       mai nézettség: 2       nézettség: 2073
részletes recept
Sertéshúsba tekert tofu kirántva
Hozzávalók 2 személyre:
  • fél doboz momendófu
  • 10 dkg vékonyra szelt sertés (buta momo usugiri)
  • só, bors
  • 4 shisolevél (elhagyható)
  • kevés liszt
  • panirhoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A tofut kettévágjuk, hogy fele akkora magas legyen, és 15 percre két tányér, valamint bő papir közé helyezzük, igy kijön belőle a felesleges viz.
Azután még kettévágjuk úgy, hogy összesen 4 hasábunk legyen, és sózzuk,borsozzunk őket.
A sertéshúsokat 4 részben kiteritjük, sózzuk borsozzuk, ráteritjük a shisoleveleket, egy-egy hasáb tofut, meghintjük egy kevés liszttel, és feltekerjük.
A szélei se látszódjanak ki.
Belemártjuk liszt, tojás és zsemlemorzsa keverékébe, és nem túl forró olajban pirosra sütjük.
Ha túl forró az olaj, akkor csak megpirul a külseje, de nem sül át rendesen.
Rácsra szedjük, és tálaljuk.

Jó étvágyat kivánok hozzá!

Szakács: Julcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*