Hozzávalók: 1 db 800 – 900 g csülök (ez lehet füstölt is aki szereti) 10 dkg gépsonka, 10 dkg, füstölt szalonna, 25 dkg vajbab vagy ( tarkabab lehet konzerv is )20 dkg paradicsom, 20 dkg húsos paprika, 20 dkg gomba, 20 dkg uborka,és petrezselyemzöld. (nekem ez nem volt itthon így lemaradt róla)
A csülköt puhára főzni, só, foghagyma,és ételízesítővel, egy kiolajozott serpenyőben előmelegített sütőbe pirosra sütni, ha szükséges még sózzuk.
Ragu elkészítése: A szalonnát vékony csíkokra vágjuk,megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát, felszeletelt paradicsomot, kicsumázott karikára vágott paprikát, valamint a gombát, és a hámozatlan, vastagabb szeletek re vágott,uborkát, végül a petrezselymet. Ízlés szerint , sózzuk, borsozzuk, és puhára pároljuk, a végén belekeverjük a főtt babot.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.