Guszta, mint minden amit készítesz!!!
Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj csont nélkül
1 szál újhagyma
1 db piros kaliforniai paprika
1 fej lila hagyma
10 dkg sonka
10 dkg trappista sajt
2 db medve sajt
só
őrölt bors
A panírozáshoz:
20 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
2 db tojás
20 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát, újhagymát, sonkát, lila hagymát apróra vágjuk. A trappista sajtot lereszeljük.
Elkészítés: Az apróra vágott sonkát, újhagymát, paprikát, lila hagymát összedolgozzuk a sajtokkal. A kiterített karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből, majd összehajtjuk és bepanírozzuk. Teljes kiőrlésű rozslisztbe, felvert tojásba és teljes kiőrlésű zsemlemorzsába paníroztam.
Lassú tűzön, bő olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.