Mentettem, a férjem nagy "karajos"! Biztos, ízlene neki!
4 szelet karaj csont nélkül
20 dkg gomba
15 dkg füstölt szalonna
20 dkg sonka vagy füstölt tarja
20 dkg zöldborsó
2 fej vöröshagyma
grill fűszer
só
őrölt fekete bors
étolaj
Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, grillfűszerrel és borssal megszórva kevés olajon pirosra sütjük. A szalonnát, gombát, sonkát és a hagymát kockákra vágjuk / kb 1x1cm /
Elkészítés: A szalonnát kisütjük, rátesszük a hagymát. 1-2 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a sonkát, gombát, zöldborsót, fűszerezzük sóval, borssal. Vizet ne tegyünk rá, mert a gomba levet enged. 10-15 perc alatt készre pároljuk. NE főzzük szét! Tálalásnál a húsra halmozzuk a ragut és tetszőleges körettel tálaljuk. Kockára vágott sült burgonya az eredeti körete.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.