Jól néz ki! Ezt nálunk is kedvelik, szoktam én is készíteni!
80 dkg karaj csont nélkül
2-3 gerezd fokhagyma
grill fűszer
őrölt fekete bors
8 db tojás
só
8 szelet zsemle vagy toast kenyér
étolaj
A díszítéshez:
pirospaprika,petrezselyem zöld vagy metélő hagyma
Előkészítés: A karajt nyolc szeletbe vágjuk. Kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük átnyomott fokhagymával és grillfűszerrel.
Elkészítés: A karajszeletek mindkét oldalát kevés olajon átsütjük. A tojásokból tükörtojást sütünk. A zsemleszeleteket megpirítjuk. Tálaláskor a hússzeleteket 1-1 zsemleszeletre tesszük. Minden szelet húsra 1-1 tükörtojást rakunk. Pirospaprikával és petrezselyemmel vagy apróra vágott metélőhagymával megszórjuk. Sült burgonyát készítettem hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.