Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Sertésborda Budapest módra

felvitel dátuma: 2012-09-30 08:52:05       mai nézettség: 5       nézettség: 3404
részletes recept
Sertésborda Budapest módra
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül

20 dkg csirkemáj

40 dkg gomba

20 dkg zöldborsó

10 dkg füstölt szalonna

2 fej vöröshagyma

2 db tv paprika

2 db paradicsom

étolaj

őrölt fekete bors

1 tk. pirospaprika

ételízesítő

grill fűszer

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A hús szeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk.

Elkészítés: A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott, rátesszük csirkemájat és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót , paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt  készre pároljuk. Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk.

Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.

étvágyat kívánok hozzá!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*