Hozzávalók:
2 nagy sárgarépa, 1 nagy db fehérrépa, 20 dkg zöldborsó, 1 db vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, bors, ízlés szerint, 1 késhegynyi szerecsendió, 3 ek olaj 40 dkg sertés comb,4 -5 kelbimbó
Elkészítése:
Húst kockázzuk fel, odatesszük kevés sóval főni. Ha felfőtt, lehabozzuk , ha már nem habzik, akkor hozzáadjuk az kissé át pirított zöldségeket.
A répát és a fehérrépát feldaraboljuk, majd 3 evőkanál olajon kissé átsütjük, és olajjal együtt a leveshez adjuk. Beletesszük a vöröshagymát egészben, a fokhagymát, a fűszereket és végefelé a borsót, és a kelbimbót.
Ha minden megpuhult, a hagymát vegyük ki, és szórjunk a levesbe felaprított petrezselyemzöldet. Kb. 3,5 liter leves lesz belőle. Levesbetétként csiga vagy reszelt tésztát tegyünk bele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.