Hozzávalók: 1 db. csülök, fűszerek,/és sűlthús fűszert /használtam, só, víz, rozmaring levél, 2 evőkanál szója szósz.Kevés zsiradék a sütéshez.
Elkészítés: A hús megmossuk, befűszerezzük,sózzuk ,és egy serpenyőben feltesszük sülni. Azért teszünk alá egy kis vizet, akkor könnyebben puhul.Kevés olajat öntünk alá, nert a csülökből kisült zsír épp elegendő. Mikor megpuhul ráöntöm a szójaszószt, elaprítom a rozmaringot, és pirosra sütöm,Krumpli pürével szoktam tálalni, de ez így egyben olyan szép volt, hogy nem vágtam el.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.