2 tojás
6dkg liszt
1,2dl tej
2ek. vaj
2 alma
5dkg cukor
fahéj
A sütőt 200 fokra melegítjük. Meghámozzuk és felkarikázzuk az almát. 2evőkanál vajat felolvasztunk, amikor felhabzik hozzáadjuk az almát, a cukrot, és a fahéjat. Néhány percig pirítjuk, amíg megpuhul. Egy edényben összekeverjük a 2 felvert tojást, tejet, a lisztet és a csipetnyi sót. Nem szabad túldolgozni, különben túl tömör lesz a palacsinta. Ezt a karamelizált almára öntjünk, majd sütőbe tesszük és 20 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.