Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Scsí leves

felvitel dátuma: 2014-10-30 15:07:15       mai nézettség: 2       nézettség: 2695
részletes recept
Scsí leves
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók: 40 dkg marhahús, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 fej vöröshagyma, 1 karika zeller, 25 dkg éde 25 dkg savanyú káposzta, 2 evőkanál paradicsompüré, 2 szem burgonya, olaj, , bors

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

Elkészítése:

A húst felkockázzuk, hideg vízben feltesszük főni. Ha forr, lehabozzuk. Amikor a hús már félig puha, beletesszük a kisebb darabokra vágott leveszöldségeket, sóval, borssal, csomóba kötött petrezselyemzölddel ízesítve félpuhára főzzük. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott burgonyát. Közben a finomra gyalult édes káposztát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a savanyú káposztát, és paradicsompürével ízesítjük. Rövid párolás után a paradicsomos káposztát a leveshez adjuk, és jól kiforraljuk

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Kis Erzsi 2014 október 30

kipróbálom majd később mondok véleményt

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*