kipróbálom majd később mondok véleményt
Hozzávalók: 40 dkg marhahús, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 fej vöröshagyma, 1 karika zeller, 25 dkg éde 25 dkg savanyú káposzta, 2 evőkanál paradicsompüré, 2 szem burgonya, olaj, só, bors
Elkészítése:
A húst felkockázzuk, hideg vízben feltesszük főni. Ha forr, lehabozzuk. Amikor a hús már félig puha, beletesszük a kisebb darabokra vágott leveszöldségeket, sóval, borssal, csomóba kötött petrezselyemzölddel ízesítve félpuhára főzzük. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott burgonyát. Közben a finomra gyalult édes káposztát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a savanyú káposztát, és paradicsompürével ízesítjük. Rövid párolás után a paradicsomos káposztát a leveshez adjuk, és jól kiforraljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.