1kg savanyúkáposzta.1,5kg sertéscomb egyben,3 fej vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, só , bors, delikát, majoránna, kevés olaj
A sertés combot bevagdaljuk újnyi vastagon , ezekbe a vágásokba beletsszünk karikára vágott vörös hagymát és fokhagymát jó bőven.Ha ezzel megvagyunk akkor egy közepes tepsibe tesszük és jól befűszerekezzük ki milyet szeret , mikor ezzel is kész vagyunk akkor a savanyúkáopsztát ráterítjük és a levét is lálocsóljuk, majd kevés olajjal meglocsoljuk.Előmelegített sütőbe tesszük és a hús jól megpuhulásáig sütjük.Mikor már puha a hús akkor a káposztát férre karjuk a tepsibe és a hússal együtt még összepíritjuk.Körettel lehet fogyasztani , de önmagában is kíválóan alkalmas.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.