Sütési idő: 2 perc ?????
Hozzávalók: fél kg. savanyú káposzta, 8 szelet vékony tarja, sülthús fűszer, só, kevés olaj a sütéshez.
Elkészítés: a húst besózom, fűszerrel behintem, majd kevés olajon, és vízen elősütöm./A tarjából úgy is sül ki zsír/
Egy tepsibe beleteszem a káposztát, majd rászedem a hús szeleteket. A kevés zsíradékot is rálocsolom, majd légkeveréssel 200 fokon 20 perc alatt készre sütöm, közben egyszer átfordítom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.