Nagyon szeretem!!!!!
0,50 kg savanyú káposzta
2-3 darab savanyú alma
1 fej lila hagyma
1 citrom leve
fél dl olaj
Az almát héjával együtt lereszeljük, a lila hagymát apróra szeleteljük.
A káposztát tálba teszük, rá a reszelt almát és a lila hagymát. Olajjal és a citromlével meglocsoljuk, majd lazán összekeverjük. Pár órát pihenni hagyjuk, s fogyasztjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.