Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Saslik(Rablóhús)!

felvitel dátuma: 2012-01-16 13:31:02       mai nézettség: 2       nézettség: 3095
részletes recept
Saslik(Rablóhús)!
Hozzávalók 4 személyre:

0,5 kg hús

1fej hagyma

1 piros paprika

1sárga paprika

szelet császárszallonna

4_6db virsli

A pácléhoz:

3 gerezd fokhagyma

1 citrom leve

5 evőkanál olaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Az olajat elkeverem a citromlével, a zúzott fokhagymával.
A húst, felkockázom és egy éjszakára a marinádbanhűtőben tartom.
A hozzávalókat kockára vágom.
A húst a hagymát a paprikát, a császárszalonnát, a   virslit váltakozva a nyársakra húzom és faszénparázs felett forgatva megsütöm

Mikor nincs grilezni való idő akkor kevés olajban megdinsztelem ,felöntöm paradicsomlével és puhára főzőm.Rizzsel vagy zsemlével tálalom!!!

Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 melinda magdolna 2012 január 16

hmmmmm ez is finom!

0/10 Jutka 2012 január 23

..ezt már kipróbáltam a gyerekeim örömére...

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*