hmmmmm ez is finom!
0,5 kg hús
1fej hagyma
1 piros paprika
1sárga paprika
4 szelet császárszallonna
4_6db virsli
A pácléhoz:
3 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
5 evőkanál olaj
Az olajat elkeverem a citromlével, a zúzott fokhagymával.
A húst, felkockázom és egy éjszakára a marinádban a hűtőben tartom.
A hozzávalókat kockára vágom.
A húst a hagymát a paprikát, a császárszalonnát, a virslit váltakozva a nyársakra húzom és faszénparázs felett forgatva megsütöm
Mikor nincs grilezni való idő akkor kevés olajban megdinsztelem ,felöntöm paradicsomlével és puhára főzőm.Rizzsel vagy zsemlével tálalom!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.