6 db közepes burgonya, 4 db vöröshagyma, 2 db zöldpaprika, 4 db paradicsom, 25 dkg hús (lehet sertés vagy csirkemell is) 4 szelet szalonna
Sűlthús fűszer, só
Húspálcika
A hozzávalókat apró szeletekre vágjuk.
A húst jó ha néhhány órával előbb befűszerezzük és állni hagyjuk.
Izlés szerint felváltva szorosan felfűzzük a hozzávalókat, majd tepsibe tesszük. 15 percig letakarva, 1/2 dl vizet aláöntve pároljuk, majd megforgatjuk és fedés nélkül átpiritjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.