5-6 szál sárgarépa
1-2 szál petrezselyemgyökér
1 közepes burgonya
1 db rózsa karfiol
3-4 evőkanál tejföl
1-2evőkanál liszt
1 tk só
1 mokkás kanál bors
Elkészítés:
1. A megtiszított és felaprított sárgarépát és petrezselyemgyökeret a többi zöldséggel 1és fél liter vízben puhára főzzük közben sózzuk és borsozzuk.
2. Ha megfőtt botmixerrel összeturmixoljuk .Ha kell még utána ízesítünk .
3. A lisztet a tejföllel simára keverjük, majd a zöldséges turmixhoz adjuk, és néhány perc alatt összefőzzük.
4. Piritott fokhagymás zsemlekockával tálaltam ,amely tepsiben készült és fokhagymás olajjal locsolva sütöttem meg .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.