Nagyon gusztusos és biztosan finom is!Ki fogom próbálni!
2db sárga dinnye
izlés szerint cukor
kis kanál fahély
2dl tejföl
idl tejszín
kevés víz
1 kanál liszt
sárgadinnyét előkészítem, természetesen a kilselye szépen díszitve vágom, mert az lesz a tányér.
Majd a kevés vízzel , cukorral ,fahéjjal, felteszem főzni. Mikor ez kész a kikevert lisztet a tejfőlt és a tejszínt előkészítem. Ha megfőtt ,akkor leturmixolom és vissza teszem főzni, de már bele öntöm a lisztes levet is és felfőzöm. Meg várom hogy kihüljön és szépen bele öntöm a sárgadinnye héllyában , amit szépen kiformázva be tettem előre a hűtőbe. Dekoratív és aki nem szereti a dinnyét az is boldogan meg eszi a levest.
Jó étvágyat hozzá.!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.