1 csésze sárgaborsó (kb. 15 golyó lesz belőle)
3 csésze forrásvíz
csipet só
1 fej vöröshagyma
1 csipet szerecsendió
1 diónyi kókuszzsír
2 marék friss vegyes saláta aprólék
A sárgaborsót forrástól számított 1/2 óra alatt készre főzzük.
Közben felkockázzuk a hagymát, és megpirítjuk egy diónyi kókuszzsíron.
Mikor kész a sárgaborsó, ráöntjük a tetejére, és alaposan elkeverjük.
Ha kihűlt, a kezünkkel gombócokat formázunk belőle.
Tálaláskor feltétlen sok zöldet tegyünk alá. ( Kimondottan finom volt )
madárbegy salátával, medvehagymával, hónapos retekkel, és jégsalátával.
A petrezselyem is jól harmonizált vele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.