Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 30 szerda Katalin, Kitti névnapja

Főoldal » Sárgaborsó főzelék virslivel

felvitel dátuma: 2013-05-10 08:44:59       mai nézettség: 1       nézettség: 1387
részletes recept
Sárgaborsó főzelék virslivel
Hozzávalók 4 személyre:
  • 0,5 kg (1csomag) sárgaborsó
  • 3-4 szem közepes burgonya
  • delikát, bors, ,pirospaprika,
  • víz
  • 1 kis poharas tejföl
  • 1 fej vöröshagyma
  • kevés olaj
  • 4-5db füstölt virsli
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A sárgaborsót megmosom és egy fazékba teszem. Annyi vizet engedek ,hogy ellepje ,vagyis egy kicsit lehet többet. Megtisztítok még 4-5db burgonyát is és ezt is hozzáteszem a borsóhoz főni. Teszek bele 2 ek delikátot ,pici borsot, sót. Addig főzöm míg szinte az egész főzzelek alapú lesz .Mikor ez megvan, akkor leveszem a tűzhelyről és botturmixszal alaposan átdolgozom ,szinte krém állagra és ezután hozzáadom a tejfölt és ezt is elturmixolom. 1 fej vöröshagymát összeaprítok és magdísztelem egy kis olajban ,majd egy pici pirospaprikát is adok hozzá és beledarabolok 4-5db virslit és egy kicsit még pirít

Szakács: Kovács Zsuzsanna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*