Hozzávalók: 20 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, 1 evőkanálnyi étkezési zselatin, másfél dl tej, 20 dkg margarin vagy vaj.
10 dkg tejpor, 20 dkg kókuszreszelék, sárgabarack befőtt vagy bármilyen gyümölcs
A cukrot a tejjel és a margarinnal melegítjük, majd beleolvasztjuk a margarint, hűtjük.Belekeverjük a tejport és a kókuszreszeléket.
Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackkal, kirakjuk az alját és az oldalát barackkal.A fele masszát belesímítjuk, gyümölcsöt teszünk rá, végül a maradék masszát rátesszük.2-3 órát állni hagyjuk.Kiborízjuk, bevonhatjuk csokoládéval, díszíthetjük tetszés szerint.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.