A barackot kimagozom és felteszem kis fokozaton főzni, vigyázva, hogy le ne égjen. Mikor már puha, és jól szétfőtt, hozzáadom a málnát, és együtt 5 percig forralom.
Ezután kedvenc Tupperware Passzírozómmal átpasszírozom a gyümölcskeveréket.
A 7, 5 l-es Mesterszakács Főzőedénybe teszem, hozzáadom a befőzőcukrot, és a dzsemfixet is. Felforralom és forrástól számítva 5 percet magas fokozaton zubogva főzöm.
Leveszem a tűzhelyről és az időközben lereszelt marcipánt a TW Kézi Habverő segítségével, a dzsemhez keverem, majd végül a kis fiola narancsaromát is belekeverem.
Forrón tiszta, csírátlanított üvegekbe szedem, amiket azonnal lezárok, és fejre állítok, hogy a tetőn vákuum keletkezzen.
Miután visszaforgattam az üvegeket, mehetnek végleges helyükre.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.