Hozzávalók:
8 kg sárgabarack, ( kimagozva )
4 kg cukor
1 EK citromsav
1TK nátrium - benzonát ( púposam )
Elkészítése:
A barackokat megmosom eltávolítom róla a hibás részt barackhúst, egyszerűen húsdarálóval ledarálomA pürét felteszem a tűzhelyre, és olyan 90 percet főzzük. Ekkor hozzátesszük a kristálycukrot, kilóként 50 dkg és folyamatosan kevergetve, újraforrástól számítva, további 35 - 40 percig főzöm.Ha kész, belekeverjük a citromsavat, és üvegekbe töltjük.
, száraz dunsztban hagyjuk kihűlni
10 kg barack magozva 8 kg
4 kg cukor,munkát nem számitva kölség 3000 Ft
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.