Leginkább húsvétkor csinálom. ISTENI! :)
20db tojás,2l tej, pici só,ízlés szerint kristálycukor, 2db vaníliás cukor,(aki szereti tehet bele mazsolát)
.Egy tálba felverem az egész tojásokat habverővel , de csak addig , hogy a tojások menjenek széjjel.A 2 l tejet felteszem egy lábasba forrni és teszek bele egy félmaréknyi cukrot és egy pici só, meg a vaníliás cukrot..Mikor forik a tej akkor beleöntöm a felvert tojásokat és ezeket folyamatosan kevergetem .Mikor túróvá válik akkor én egy erre használt nejlon hálóba beleborítom és ezt szorosan elkötöm és a nyújtófa rúdjára akasztom és hagyom hűvös helyen teljesen lecsepegni.Mikor lécseppeget tányérra rakjuk és fogyasztható.Jó étvágyat hozzá!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.