1 nagy fej saláta
1 csokor kapor
3 db öklömnyi krumpli
2 cikk fokhagyma
3 teáskanál zabpehely liszt vagy sima búzaliszt
1 p. tejföl
1 evőkanál kókuszzsír vagy 1 evőkanál vaj
só
A salátát gondosan megmossuk, majd két liter vízben főni tesszük, a kockára vágott krumplival együtt. Beletesszük a csokor kaprot is.
Mikor a krumpli megpuhult elkészítjük a rántást.a tejfölt elkeverjük egy kis vízzel, azzal öntjük fel a rántást. Besűrítjük a főzeléket, és kb öt percig még főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.