1 fej zöldsaláta
1 tőkehalmáj konzerv
2 db főtt tojás
1 db kígyóuborka
1 fej lilahagyma
1 kávés kanál Petrezselyem
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Mustár ízlés szerint
1 db Citrom
1 dl Olíva olaj
Az alaposan megmosott uborkát, a megtisztított hagymát és a keményre főtt tojásokat vékony karikára vágjuk.
A saláta leveleit apró darabokra tépkedjük vagy széles metéltre vágjuk. A halmájat lecsurgatjuk, az olajat salátástálba tesszük. Kevés olíva olajat, ízlés szerint sót, borsot, mustárt, citromlét adunk hozzá és simára keverjük. Hozzáadjuk a zöldségeket majd a tojást és végül a kis darabokra aprított halmájat. A salátát jól lehűtjük, tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.