Én imádom a salátát, porcukor helyett édesitőszert használok
1 db szép fejessaláta
½ citrom leve
kb 2 evőkanál porcukor
Emlékszem, hogy gyermekkoromban családunkban a fejessalátát salátaként ectes-cukros vízben készítették a nők. Ezt nagyon nem szerettem.
Én így készítem a fejessalátát salátaként:
A megtisztított fejessalátát leveleire bontom, csak a szép közepét hagyom meg, ezt négy részre vágom. Egy nagyobb tálra, vagy tálcára körbe-körbe rakosgatni kezdem a salátaleveleket, közben a citromlével megcsepegtetem, és a porcukorral,kézzel, megcukrozom. Ezt így folytatom, amíg van a salátalevelekből. Végül a közepére helyezem a legjobb részt, a saláta közepét. Ezt is megcsepegtetem, és megcukrozom. A fejessaláta így sokkal jobb ízű.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.