5 kozepes paradicsom 3 gerezd fokhagyma lereszelve vagy zuzva 1/2 csipos paprika ( ha valaki nem szereti a csiposet edesbol is keszitheto) so olaj 4 tojas
1. a paradicsomokat egy talba teszem x vagok rajuk es leforrazom,majd megpucolom es apro kockara vagom. ( a levet ne ontsuk le) 2.a paprikat vekony karikakra vagjuk es keves olajon kb. 3 ek.olajon kicsit megpiritjuk.( nem egetjuk).mikor mar erzem a levegoben az illatat hozzaadom az aprora vagott paradicsomot a levevel egyutt es a lereszelt fokhagymat.sozom. 3.kozepes langon kb 8-10 percig fozom ,idonkent megkeverem. 4. .8-10 perc elteltevel a tojasokat ovatosan nehogy szetfolyon hozzaadom.lefedve ,keveres nelkul kislangon addig fozzuk mig a tojasok megkemenyednek.talalas elott petrezselyemmel megszorom . talalhatjuk magaban es tunkoljuk ,vagy tarhonyat ,rizst adunk hozza
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.