40 dkg szeletelt sajt
15 dkg baromfi felvágott
6 tojás,2 evőkanál tejföl, 4 evőkanál majonéz1 evőkanálnyi margarin.
20 dkg francia saláta alap, 1/2 alma, 1 db savanyú uborka, késhegynyi bors, só.
A szeletelt sajtot sütőben megolvasztjuk, elegyengetjük.Ráhelyezzük a felvágottat, feltekerjük.
A tojásokat keményre főzzük, hűtjük, majd elfelezzük, a sárgáját kikeverjük sóval, borssal, margarinnal, tejföllel.Visszetöltjük a tojásokba.
Megfőzzük a salátaalapot, hűtjük.Hozzáadjuk a kockára vágott almát, uborkát, majonézt, tejfölt.Tetszés szerint díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.