8 db csirke felső comb
8 szelet trappista sajt
8 szelet sonka vagy füstölt tarja
só
szárnyas fűszerkeverék
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
1 tk.szezámmag
1 tk.lenmag
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
Elkészítés: A hús egyik oldalára rakunk egy szele sajtot és egy szelet sonkát vagy füstölt tarját. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük. A zsemlemorzsába elkeverjük a szezám- és lenmagot, majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.