Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 13 vasárnap Ida névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Sajttal,sonkával töltött csirkecomb

felvitel dátuma: 2012-05-16 17:24:15       mai nézettség: 1       nézettség: 1892
részletes recept
Sajttal,sonkával töltött csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:

8 db csirke felső comb

8 szelet trappista sajt

8 szelet sonka vagy füstölt tarja

szárnyas fűszerkeverék

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

1 tk.szezámmag

1 tk.lenmag

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.

Elkészítés:  A hús egyik oldalára rakunk egy szele sajtot és egy szelet sonkát vagy füstölt tarját. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük. A zsemlemorzsába elkeverjük a szezám- és lenmagot, majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*