Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 29 kedd Péter névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Sajttal-sonkával tölött csirkecomb

felvitel dátuma: 2011-02-13 13:21:28       mai nézettség: 1       nézettség: 1719
részletes recept
Sajttal-sonkával tölött csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:

8 db filézett csirke felsőcomb (lehet csirkemell vagy pulykamell is)

8 szelet Edami vagy Trappista sajt

8 szelet csirkemellsonka

só, bort

liszt

tojás

zsemlemorzsa

étolaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, kicsit klopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. A szeletekre fektetünk egy szelet sajtot és egy szelet sonkát, feltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük. Panírozzuk liszt, tojás, zsemlemorzsával, és forró olajban kisütjük. Köretnek burgonyapüré vagy szalmakrumpli illik hozzá, aki szereti, feldobhatja egy kis őszibarackbefőttel is.

Szakács: Hópihe


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*