4 db csirkemell filé
20 dkg trappista sajt
20 dkg paraszt kolbász
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkemelleket középen szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk.A sajtot négy egyforma szeletbe vágjuk.A kolbászt vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés:A csirkemellekre teszünk 1-1 szeletet a sajtból és erre kolbászkarikákat rakunk.A hús másik felét ráhajtjuk majd a szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Gyorsan elkészíthető és finom.Kukoricás rizst készítettem mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.